V soutěži HREA vyhrává každý - Zímová, Alena
Súťaž HR Excellence Award, ktorej cieľom je oceniť autorov najzaujímavejších a najprínosnejších projektov v oblasti riadenia a rozvoja ľudských zdrojov. Priebeh súťaže. Víťazi súťaže - tí, ktorí svojimi činmi pozitívne ovplyvňujú rast podniku, jeho výsledky a zlepšujú imidž podniku.