Potential of Using Renewable Energy Sources for the Electricity Production in Vojany Thermal Power Plant - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie možnosti využitia obnoviteľných zdrojov energie z biomasy vo forme drevenej štiepky alebo odpadovej biomasy na splaškové kaly alebo komunálny odpad pre výrobu elektrickej energie v tepelnej elektrárni. Hlavné úlohy energetickej politiky SR v rámci EÚ. Výpočty nákladov na výrobu elektriny z hľadiska alternatívnych zdrojov.