Space in Organisation and Management. Interdisciplinary Perspective in Modelling Towards New Managerial Roles - Pachura, Piotr
Interdisciplinárny pohľad na konceptualizáciu priestoru v kontexte organizácie a manažmentu. Rozoznanie štyroch druhov priestoru: priestor organizácie, globálny priestor, kontextuálny priestor a kyberpriestor. Identifikovanie nových rolí manažmentu.