Hodnocení vývoje pojistného trhu v roce 2018 - Urban, Jaroslav
Informácie z výročnej správy Českej asociácie poisťovní (ČAP) za rok 2018. Výsledky českého poistného trhu. Medziročné zmeny predpísaného poistného a HDP v Českej republike (2014-2018). Priemerné ročné poistné na jedného obyvateľa v porovnaní s krajinami Európskej únie (2017). Vývoj hospodárenia poisťovní - členov ČAP.