<The> Role of Perceived Risk and Security Level in Building Trust in E-Government Solutions - Ejdys, Joanna
Identifikovanie vnímaného rizika, bezpečnosti a dôvery v technológie elektronickej verejnej správy. Použitie dotazníka na zber dát obyvateľov v Poľsku. Zhodnotenie miery dôvery a náčrt budúceho vývoja.