Pojištění sportovců - Dobiáš, Petr
Poistenie športovcov v Českej republike na základe zmlúv na životné, nemocenské a úrazové poistenie. Poisťovne, ktoré ponúkajú poistenie pre športovcov. Individuálne a skupinové poistenie. Poistné podmienky. Poistné a poistné plnenie.