Pojistné trhy zemí visegrádské čtyřky - Mesršmíd, Jaroslav
Vývoj poistných trhov krajín V4 v rokoch 2012-2017 a jeho komparácia. Hrubé predpísané poistné životného a neživotného poistenia. Celkové hrubé predpísané poistné. Podiel životného poistenia na celkovom poistnom. Celková poistenosť v percentách. Hustota poistenia.