Use of Self-Control in Managerial Work - Paprskárová, Paulína
Identifikovanie miery využívania sebakontroly a faktorov, ktoré ovplyvňujú túto mieru v manažérskej práci. Použitie viacerých metód výskumu ako je analýza, syntéza, indukcia, dedukcia a väzba. Analýza výsledkov.