Training of Personnel Managers - Planning and Methods of Training of Personnel Managers in Companies Operating in the Territory of the Slovak Republic - Sochanič, Vladislav
Objasnenie súčasnej situácie v procese plánovania vzdelávania personalistov v spoločnostiach pôsobiacich na území Slovenskej republiky. Opis metód vzdelávania. Použitie výsledkov empirického prieskumu.