Globalization and Climate Change - Are State Interventions a Solution? - Poláčková, Hana, 1968-
Klimatické zmeny a to, čo ich najviac ovplyvňuje. Správanie spoločnosti z hľadiska ekonomickej teórie. Dôsledky zmeny klímy na hospodárstvo. Ekonomické teórie a problém zmeny klímy. Malé návrhy na zníženie dopadov klimatických zmien.