Sporné otázky odpovědnosti za radu zákazníkovi - Šimek, Robert
Jednotlivé zložky povinnosti distribútora poistenia radiť. Povinnosť pátracia, dotazovacia, vyšetrovacia a zisťovacia. Povinnosť rady, vysvetlenia a upozornenia. Povinnosť záznamová a dokumentačná. Predpoklady zodpovednosti za škodu spôsobenú nesprávnou alebo nedostatočnou radou. Vznik škody. Nevýhodná zmluva.