<The> Commercial Insurance Market and International Risks in the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Popis neživotných rizík. Podstata, opis a klasifikácia medzinárodných rizík v rámci neživotných rizík. Deskripcia a klasifikácia komerčných, ekonomických a politických rizík. Delenie politických a ekonomických rizík. Poistenie medzinárodných rizík v SR. Porovnanie poisťovní v rámci technického poistenia v životnom a neživotnom poistení.