Zmeny vo vnútropodnikovom komunikačnom prostredí malých a stredných podnikov pôsobiacich v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Zmeny, ktoré prebiehajú vo vnútropodnikovej komunikácii v malých a stredných podnikoch. Názory niektorých autorov, ktorí sa komunikáciou zaoberajú v rámci interkultúrneho manažmentu. Faktory ovplyvňujúce formálne a neformálne vnútropodnikové komunikačné prostredie v podnikoch.