Assessing Enterprise Resource Planning (ERP) Systems Customization in SMEs - Ramadhan, Sherzad
Abstraktné plánovanie podnikových zdrojov ako informačné systémy určené na riadenie všetkých procesov organizácie tak, aby umožňovali a uľahčovali rozhodovanie z globálneho hľadiska organizácie ako celku, a nielen z pohľadu oddelenia. Prispôsobenie systémov plánovania podnikových zdrojov so zameraním na návrh metodológie systému vhodného pre malé a stredné podniky, ktorý môže slúžiť ako pomôcka pre tieto typy spoločností pri ďalšom prispôsobovaní týchto systémov.