<The> Prospective Researches as Approach in Planning for Development in New Urban Communities - Alrahman, Abd Alrahman Ali Abd
Vzťah medzi prospektívnym výskumom a plánovaním sociálneho, hospodárskeho, environmentálneho a zdravotného rozvoja v nových mestských komunitách. Sociálny prieskum pre zamestnancov nového mesta Assiut Governorate. Výber účastníkov založený na komplexných technikách sociálneho prieskumu.