Finding New and Effective Ways in Holding Successful Presentations - Strelinger, Ján, 1964-
Prezentácia ako neoddeliteľná súčasť seminárov, workshopov, konferencií. Poukázanie na spôsoby a metódy tvorby úspešnej prezentácie.