Východiská jazykovej politiky Slovenskej republiky - Ondrušová, Terézia, 1978-
Jazyková politika Európskej únie. Legislatívny rámec jazykovej politiky Slovenskej republiky. Vyučovanie cudzích jazykov. Tri typy používania jazykov v EÚ.