Professionalism and Ethics of Accounting in Financial Reporting: An Overview of Nigerian Scenerio - Kasimu Musa, Bushi
Hodnotenie koncepcie profesionality a etiky účtovných štandardov na kvalitu finančných výkazov. Etika účtovníctva meraná s odbornou nezávislosťou a odbornou spôsobilosťou a kvalita finančného výkazníctva meraná pomocou kvalitatívneho atribútu spoľahlivosti a zrozumiteľnosti. Údaje z finančných výkazov v Nigérii.