Ethanol Policies and Welfare under the Pre-existing Fuel and Labor Taxes - Cooper, Kristen B.
Prehľadný model všeobecnej rovnováhy, ktorý skúma aký vplyv má povinne primiešavanie biopalív a spotrebná dotácia v interakcii s existujúcim zdanením práce a palív na spoločenský blahobyt a životné prostredie.