Brexit a jeho vplyv na migráciu a jazyk - Stradiotová, Eva, 1963-
Referendum o brexite (odchod Spojeného kráľovstva z EÚ) 23. júna 2016. Rozhodnutie parlamentu Spojeného kráľovstva o vystúpení z EÚ. Írske hranice. Brexit a migrácia. Vplyv prisťahovalcov na ekonomiku Spojeného kráľovstva. Brexit a jazyk Európskej únie.