Sprache der öffentlichen politischen Kommunikation - Adamcová, Silvia, 1984-
Analýza a lingvistický opis rôznych možností politického jazyka, rétorickej komunikácie a jej vplyvu na verejnosť. Problém politicky korektného jazyka. Kľúčové slová s vysokým sociálnym potenciálom (ich výskyt v médiách).