DaF / DaZ Unterricht im Rahmen der Vorbereitung von zukünftigen DiplomatInnen an der Wirtschaftsuniversität in Bratislava - Kucharová, Jana, 1981-
Jazyková príprava ako jeden z kľúčových predpokladov pre úspešné uplatnenie absolventov v diplomatickej praxi. Poukázanie na prínos výučby nemeckého jazyka v študijných odboroch zameraných na medzinárodné vzťahy. Konkrétne príklady tém pri výučbe nemeckého jazyka ako prvého a druhého cudzieho jazyka.