Wörter verändern die Welt. Auswahl und Analyse politischen Vokabulars - Adamcová, Lívia
Slogan ako dôležitý nástroj na ovplyvňovanie voličov, zákazníkov, čitateľov a všetkých jazykových užívateľov. Definícia pojmu z etymologického a synchrónneho hľadiska. Opis jeho funkcie, vlastností a najbežnejší výskyt v textoch.