Gender Inequality from a Cultural Perspective - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Rodová identita ako jedna z početných zložiek identity jednotlivca. Analýza najnovších meraní rodovej nerovnosti a jej dôsledkov pre kultúru, život jednotlivcov a hospodársky rozvoj krajín, najmä členov Európskej únie.