On the Waves of Brexit - Breveníková, Daniela
Reflexia vystúpenia Spojeného kráľovstva z Európskej únie v slovníku politickej komunikácie. Pôvod slova Brexit. Obraz priateľstva a nepriateľstva v diskurze Brexit. Príklady analýz z vybraných britských článkov.