Current Issues of Antimonopoly Law and Antimonopoly Regulation in the Slovak Republic - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Hodnotenie úspešnosti protimonopolnej politiky v SR v rôznych oblastiach ich implementácie. Protimonopolná legislatíva a regulácia. Rovnováha aktivít protimonopolného úradu v oblasti kartelov. Regulácia v prípade dominantnej pozície a vertikálnej dohody.