Old and New Retail Environment in a Post-Communist City: Case Study from the Old Town in Bratislava, Slovakia - Križan, František
Súčasný stav urbánneho maloobchodu v Bratislave, ako výsledok rôznych transformačných vĺn, ktoré reflektujú jeho zmeny za ostatných štyridsať štyri rokov (1967 - 2011). Identifikácia koncentrických zón s najvyššou mierou zmien, na základe analýzy starých a nových dát o maloobchode, tak z časového, ako aj priestorového aspektu. Rôzne prístupy k hodnoteniu zmien urbánneho maloobchodného prostredia v post-komunistickom meste.