Digitalizácia lepšie naplánuje výrobné procesy
Spomaľovanie slovenskej ekonomiky. Tradičné fungovanie firiem - vývin, výroba, predaj - na ústupe. Dôležitosť digitalizácie a modernizácie. Podnikateľský trh potrebuje inovátorov.