Turistické lákadlá na Slovensku: Prvenstvo má Liptov
Záujem o Slovensko stále rastie. Každým rokom je atraktívnejšie nielen pre domácich, ale aj pre zahraničných turistov. Žilinský kraj je opäť najnavštevovanejším regiónom. Návštevnosť ubytovacích zariadení v SR medziročne vzrástla o 11 percent. Liptov situovaný v Žilinskom kraji patrí vďaka svojim prírodným krásam, vodným atrakciám a kvalitným službám k najviac navštevovaným regiónom.