Selected Reliable Indicators of Sustainable Land Management (SLM) in The European Union - Tóth-Naár, Zsuzsanna
Trvalo udržateľný rozvoj a jeho definície v úzkom aj širšom zmysle. Otázky udržateľnosti poľnohospodárskych postupov, ktoré sú špecifické pre krajiny a regióny Európskej únie. Analýza schopnosti vytvárať pridanú hodnotu v poľnohospodárskom sektore, intenzitu poľnohospodárstva, neobnoviteľné využívanie vonkajších vstupov, štruktúru fariem, ako aj vzťahy na európskej úrovni zamerané na zachovanie produktivity pôdy.