Business Model Innovation as a Tool to Establish Corporate Sustainability - Fogarassy, Csaba
Udržanie konkurencieschopnosti na súčasných trhoch. "Udržateľnosť" a podniky. Jej uplatňovanie na podnikovej úrovni. Význam inovácie obchodného modelu, ktorá nevedie iba k hospodárskemu úspechu, ale jeho generovaná hodnota sa môže rozšíriť aj na sociálne a environmentálne aspekty.