Mezinárodní mobilita pracovní síly v Africe - Němečková, Tereza
Vybrané aspekty medzinárodnej mobility pracovnej sily v Afrike. Regionálny pohľad a demografická štruktúra. Politický kontext medzinárodnej mobility pracovnej sily v Afrike.