<The> Interpretation of Circular Priorities to Central European Business Environment with Focus on Hungary - Fogarassy, Csaba
Myšlienka obehovej ekonomiky presadzovaná tvorcami politík Európskej únie. Holistický prístup k plánovaniu systému pre rozvojové iniciatívy EÚ. Základné pozadie pre interpretáciu kruhovej ekonomiky a hlavné priority počas jeho implementácie. Zameranie na kruhové aplikácie v Maďarsku, ktoré sa podstatne líšia od západoeurópskej praxe.