Good Country Index - V4 Countries Comparison - Čiefová, Michaela, 1991-
Porovanie krajín V4 v siedmych indikátoroch Indexu dobrej krajiny. Zameranie na kultúrne fenomény. Analýza výsledkov a návrhy na zlepšenie stavu. Použitie komparatívnej analýzy.