Impact of the Economic System on the Economic Development of the Slovak Republic - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Analýza hospodárskeho rozvoja slovenskej ekonomiky na základe vývoja vybraných makroekonomických premenných. Zistenie, či je Slovensko pripravené prispôsobiť sa technologickým, demografickým a klimatickým zmenám. Pripravenosť podnikateľskej sféry a trh práce.