Kurýrní služby přebírají noví hráči - Novotný, Radek
Tradičné mestské kuriérske spoločnosti sa stále viac zameriavajú na medzimestské doručovanie pre e-shopy. Porovnanie cien za tri typy kuriérskych prepráv. Vyspelejšia digitálna komunikácia medzi spoločnosťou a zákazníkmi. Najznámejšie kuriérske spoločnosti v Prahe. Spojenie taxislužby s prepravou zásielok.