Revenue and Expenditure Analysis from the Point of View of the State Budget Balance - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Porovnanie príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu v dvoch krajinách EÚ: v SR a ČR. Komparácia pomerových ukazovateľov v rokoch 2014-2018. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov oboch krajín.