Being a Young Jobseeker in an Emerging Economy and Circular Economy – A Comparative Analysis of the Turkish and Hungarian Situations - Yavuzaslan, Abdulkerim
Analýza počtu mladých uchádzačov o zamestnanie a ich osobitosti v dvoch rozvíjajúcich sa ekonomikách, v Turecku a Maďarsku, pomocou kvantitatívneho prístupu. Nezamestnanosť ako jeden z negatívnych aspektov trhovej ekonomiky. Preukázanie, že podobnosti a rozdiely, výsledky a zlyhania môžu byť ponaučením, ktoré sa dajú poučiť pre obidve novo sa rozvíjajúce krajiny.