Rostoucí rozvozy jídla zapojují šetrnou dopravu - Novotný, Radek
Výrazným prvkom kuriérskych služieb sa stal rýchly rozvoz jedla. Technologicky zdatné firmy rýchle rastú, do doručovania zapájajú dopravné prostriedky na elektrinu a zemný plyn a snažia sa vďaka flexibilným pracovným úväzkom nájsť cestu z personálnej krízy.