Possibilities and Limits of the Use of Counter-Cyclical Fiscal Policy in Euro Area Countries - Martincová, Marta, 1955-
Zhodnotenie vplyvu a účinkov nástrojov fiškálnej politiky na hospodárske cykly krajín eurozóny. Fiškálny impulz a jeho zložky.