Amazon směřuje k nezávislosti - Novotný, Radek
Ukončenie spolupráce prepravnej spoločnosti FedEx s e-shopom Amazon. Budovanie vlastnej prepravnej siete, posilnenie spolupráce s kuriérskou spoločnosťou UPS. Amazon ako logistický inovátor. Cieľ spoločnosti - nezávislosť od dopravných spoločností.