Důležitost obalů v e-commerce roste - Toman, Pavel
V mnohých internetových obchodoch sa tovar balí ručne. Automatizácia vo väčších, ekonomicky silnejších firmách. Logo spoločnosti na obale. Zaujímavé riešenia pre obaly. Ekologické aspekty. Vratné obaly, ktoré si vyžadujú spoluprácu zákazníkov.