Quantification Methodology of the Social Innovations - Antalová, Mária, 1952-
Sociálne inovácie ako stred pozornosti vedcov a pridaná hodnota pre spoločnosť. Sumarizácia základných informácií o inováciách a sociálnych inováciách. Poukázanie na dôležité zložky sociálnych inovácií v procese sociálnych zmien. Vytvorenie základného rámca metodológie pre ich kvantifikáciu.