Social and Demographic Determinants of the Health State and Life Satisfaction of Population in Poland - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Vplyv sociálnych a demografických faktorov (vek, pohlavie, životný štýl, výskyt chronickej choroby) na parametre sebahodnoteného zdravia a životnej spokojnosti poľského obyvateľstva. Empirická analýza a ekonometrické modelovanie.