How to Teach Vocabulary English Learners in a Modern and Effective Way - Strelinger, Ján, 1964-
Vyzdvihnutie dôležitosti šírenia slovnej zásoby efektívnym a zaujímavým spôsobom. Príklady rôznych aktivít na precvičovanie slovnej zásoby a dôležitosti správnosti testov na kontrolu znalosti slovnej zásoby. Spôsoby, ako zvýšiť pozornosť študentov.