<The> Volatility Target Effect in Investment-Linked Products With Embedded American-Type Derivatives - Albeverio, Sergio
Poukázanie na to, že použitím stratégie cieľovej volatility ako základne pre vnorené deriváty amerického typu je možné znížiť závislosť ochranných poplatkov od volatility trhu. Môže to taktiež viesť k zníženiu garančných poplatkov.