Economical Essence of the Category of Intellectual Property - Mastylo, Andriy Ya
Zovšeobecnenie prístupov k pochopeniu kategórie duševného vlastníctva. Objasnenie hospodárskej podstaty tejto kategórie v aspekte konkurencieschopnosti, inovácií, podnikania.