Creative Technologies as a Composition of Innovative Development of the Economy - Pavlov, V.
Výskum úlohy kreatívnych technológií ako špecifickej súčasti inovatívneho rozvoja modernej ekonomiky v podmienkach formovania a rozvoja „inovatívnej ekonomiky“. Výsledky tejto štúdie sú predpokladom pre vývoj metodického súboru nástrojov na riadenie inovačného rozvoja ekonomiky založeného na komplexnejšej analýze faktorov a komponentov, ktoré ovplyvňujú smerovanie a dynamiku tohto vývoja.