Communicating EU in Slovakia during the Pre-accession Period - Goda, Samuel
Vstup Slovenskej republiky do Európskej únie v r. 2004. Komunikačná kampaň slovenskej vlády a jej dôležitá misia na podporu EÚ medzi občanmi Slovenskej republiky v období rokov 1999-2004. Kampaň na základe strategického dokumentu "Komunikačná stratégia na prípravu obyvateľstva na členstvo v EÚ".