Delené pracovné miesto - organizácia práce - Hrtánek, Ladislav
Vznik práce v rámci deleného pracovného miesta. Ukončenie dohody o delenom pracovnom mieste. Organizácia výkonu práce na delenom pracovnom mieste. Prekážky v práci na strane zamestnanca. Právna zodpovednosť v prípade deleného pracovného miesta.